Μάρκου Αντώνης - Υδραυλικός
Θερμο-υδραυλικές Εγκαταστάσεις - Ανακαινίσεις - Κατασκευές | Κιάτο ΚορινθίαςΟ έμπειρος υδραυλικός Αντώνιος Μάρκου δραστηριοποιείται στον τομέα των υδραυλικών εγκαταστάσεων, κατασκευών και ανακαινίσεων με έδρα το Κιάτο Κορινθίας.

Έχοντας στο ενεργητικό του πολυετή εμπειρία και πολυάριθμα έργα σε όλο το νομό Κορινθίας, ανταποκρίνεται άμεσα σε κάθε σας κάλεσμα για υδραυλικές ανακαίνισεις, αποκατάσταση βλάβης ή νέα εγκατάσταση.ΘΕΡΜΟ-ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΗΛΙΑΚΑ - ΠΙΕΣΤΙΚΑ - ΛΕΒΗΤΕΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ - ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ


Περισσότερα

 

Yδραυλικές Εγκαταστάσεις

Yδραυλικές Εγκαταστάσεις

Η δουλειά μας χαρακτηρίζεται από ποιότητα και αξιοπιστία, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια τις εργασίας και στα υλικά που χρησιμοποιούνται σε κάθε έργο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Άμεση εξυπηρέτηση

Άμεση εξυπηρέτηση

Με συνέπεια και ποιότητα έχουμε εδραιώσει ένα σταθερό δίκτυο πελατών σε Κορινθία και Αττική το οποίο διαρκώς διευρύνεται.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ανακαινίσεις - Κατασκευές

Ανακαινίσεις - Κατασκευές

Η επιχείρηση εξυπηρετεί ιδιώτες και επαγγελματίες στις πιο προνομιακές τιμές της αγοράς δίνοντας λύσεις για νέες ή υφιστάμενες εγκαταστάσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συντήρηση - Επισκευή

Συντήρηση - Επισκευή

Επιλέγοντας την επιχείρησή μας, μπορείτε να είστε βέβαιοι, τόσο για το αποτέλεσμα, όσο και για την αντοχή των υδραυλικών σας στο χρόνο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ